
12:44, 10 травня 2017 р.
Магазинні ковбаси визнали небезпечними
Від цих м'ясних виробів лікарі радять відмовитись.
Основною проблемою таких виробів є те, що для приготування таких продуктів використовуються на надто якісні складники. Для того, щоб покращити смак продукту виробники змушені додавати до нього глутамат натрію.
Передозування даною речовиною в поєднанні з вживанням неякісних складових ковбасних виробів можна призвести до виникнення головного болю, порушень роботи серцево-судинної та нервової системи.
Додавання до ковбасних виробів різноманітних підсилювачі смаку, фарбників, ароматизаторів збільшує ризик виникнення онкологічних захворювань у кожного, хто полюбляє таку продукцію.
Замість того. щоб вживати різноманітні куповані ковбасні вироби краще самостійно запекти шматок м'яса та бути впевнений у тому, що ви вживаєте якісний м'ясний продукт.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
17:47
17 липня
Системні помилки та законні рішення: як в Україні захищають права військових пенсіонерів і діючих військовослужбовців
Новини компаній
15:00
17 липня
ТОП новини
Оголошення
16:11, 11 липня
12:19, Сьогодні
11:30, 11 липня
151
live comments feed...