![](https://s.04141.com.ua/section/logo/upload/pers/142/logo.png?20240727)
12:44, 10 травня 2017 р.
Магазинні ковбаси визнали небезпечними
Від цих м'ясних виробів лікарі радять відмовитись.
Основною проблемою таких виробів є те, що для приготування таких продуктів використовуються на надто якісні складники. Для того, щоб покращити смак продукту виробники змушені додавати до нього глутамат натрію.
Передозування даною речовиною в поєднанні з вживанням неякісних складових ковбасних виробів можна призвести до виникнення головного болю, порушень роботи серцево-судинної та нервової системи.
Додавання до ковбасних виробів різноманітних підсилювачі смаку, фарбників, ароматизаторів збільшує ризик виникнення онкологічних захворювань у кожного, хто полюбляє таку продукцію.
Замість того. щоб вживати різноманітні куповані ковбасні вироби краще самостійно запекти шматок м'яса та бути впевнений у тому, що ви вживаєте якісний м'ясний продукт.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:02
25 липня
14:36
25 липня
ТОП новини
Оголошення
19:42, 24 липня
3
15:49, Вчора
29
16:26, 22 липня
31
live comments feed...