• Головна
  • Як у Новограді перевіряють заклади торгівлі в зв'язку з карантинними обмеженнями
14:29, 17 квітня 2020 р.

Як у Новограді перевіряють заклади торгівлі в зв'язку з карантинними обмеженнями

АТБ під час карантину

АТБ під час карантину

Розпорядженням міського голови від 20.03.2020 №56 (о) «Про утворення мобільних груп з питань запобігання занесенню і поширенню COVID-19 серед населення Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади» було утворено мобільну групу до складу якої входять представники міської ради, держпродспоживслужби, працівників Національної поліції України. Як повідомляють представники мобільної групи з питань запобігання занесенню і поширенню COVID-19 серед населення Новоград-Волинської міської ОТГ, за час створення даної мобільної групи під час рейдових перевірок було перевірено:

В період з 16.03.2020р. по 15.04.2020р. всього перевірено 456 об’єктів, в т.ч.:
- Перукарень – 22 об’єкти,
- Закладів торгівлі (продуктових магазинів) –281 об’єктів, в т.ч. 4 магазини Майстрівського старостинського округу
- Заклади торгівлі (промисловими товарами) – 17 об’єктів,
- Заклади торгівлі (насіннєві магазини) – 14 об’єктів,
- Заклади торгівлі (мобільний зв’язок) – 13 об’єктів,
- Палац культури -1
- Обсерватори – 2 об’єкти,
- ЛПЗ (аптеки, стоматкабінети) – 40 об’єктів,
- Пункти розливу води (системи доочистки) – 10 об’єктів,
- Бювети – 3 об’єкти,
- ОСББ – 2 об’єкти,
- Водоканал -1
- Очисні споруди – 1 об’єкт,
- Сміттєзвалища – 1 об’єкт,
- АЗС – 3 об’єкти,
- Переробні підприємства харчових продуктів – 9 об’єктів,
- Відділення пошти - 8 об’єктів
- Заклади освіти , позашкільні заклади – 28

Основні недоліки:
1. для дезінфекції робочих поверхонь, обладнання та підлоги в приміщеннях використовується «Білизна», частина деззасобів без назви, документів, що підтверджують їх безпечність.
2. У частини продавців відсутні дані про проходження медичного огляду.
3. Порушення умов зберігання, реалізації харчових продуктів (без піддонів, без фасування, недотримання товарного сусідства при реалізації промислових товарів та харчових продуктів).

З 08.04.2020р. по 15.04.2020р. перевірено 86 об’єктів, виявлені порушення у 23. Складено протоколів по ст. 42 КУпАП (порушення санітарного законодавства) - 6 (продуктові магазини). Винесено попередження 17 суб’єктам господарювання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Карантин #продукти харчування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...