• Головна
  • Рецепт: Кабачки від дружини Ірини
13:13, 24 липня 2016 р.

Рецепт: Кабачки від дружини Ірини

На дворі вже кінець липня, для когось це сезон відпусток та відпочинку, але для більшості наших громадян - це сезон консервації городини.

Ми вже всі давно звикли, що надіятися у цьому житті на когось не варто, і зимні запаси консервації гарантують нашим сім'ям мінімальний набір запасів продовольства. Хочу поділитися рецептом консервування кабачків. Цей овоч доволі поширений в нашому регіоні, і майже кожен дачник, селянин, чи просто мешканець міста, який біля будинку має клаптик землі вирощує його.

Рецепт: Кабачки від дружини Ірини, фото-1

До поширення саме цього рецепту мене спонукав певний ажіотаж серед родичів, знайомих та друзів, які хоч раз поласувавши за застіллям кабачками моєї дружини Ірини, у вказаний час не дають їй проходу і просять поділитися ним та розповісти про особливості приготування страви.

Для приготування нам знадобляться: кабачки, болгарський перець, томатна паста, сіль, цукор, олія, оцет, часник.

Кабачки очистити від шкірки та м'якішу і нарізати четвертинками або надвоє (в залежності від розміру кабачка) довжиною 3-5 см.

кабач

Болгарський перець очистити, перекрутити в м'ясорубці та додати до підготовлених кабачків. Даємо сіль та цукор, стакан олії та томатну пасту. Ставимо у посуді на плиту для варіння. З початку кипіння, необхідно проварити 20 хвилин. Потім додаємо оцет та вичавлений часник. Після цього ще 5 хв варимо. Розкладаємо в стерилізовані банки та закатуємо їх.

Інгредієнти:

3 кг-кабачок

5 шт-перець болгарський

1 ст. ложка - цукор

2 ст. ложки- сіль

0,5 л - томатна паста

1 ст. ложка - олія

4 ст. ложки - оцет

1 головка - часник

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Голос міста
Чого не вистачає Новограду-Волинському?
проголосував 471 відвідувач
Чистої води
16,3%
Нормальних доріг
15,5%
Велодоріжок
3,6%
Безкоштовного Wi-Fi
2,8%
Паркових зон
2,1%
Правопорядку
27,0%
Сучасного громадського транспорту
5,7%
Робочих місць
27,0%
#кабачки з томатним соусом #рецепт #приготування #консервація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...