Рецепт: Кабачки від дружини Ірини

На дворі вже кінець липня, для когось це сезон відпусток та відпочинку, але для більшості наших громадян - це сезон консервації городини.

Ми вже всі давно звикли, що надіятися у цьому житті на когось не варто, і зимні запаси консервації гарантують нашим сім'ям мінімальний набір запасів продовольства. Хочу поділитися рецептом консервування кабачків. Цей овоч доволі поширений в нашому регіоні, і майже кожен дачник, селянин, чи просто мешканець міста, який біля будинку має клаптик землі вирощує його.

Рецепт: Кабачки від дружини Ірини, фото-1

До поширення саме цього рецепту мене спонукав певний ажіотаж серед родичів, знайомих та друзів, які хоч раз поласувавши за застіллям кабачками моєї дружини Ірини, у вказаний час не дають їй проходу і просять поділитися ним та розповісти про особливості приготування страви.

Для приготування нам знадобляться: кабачки, болгарський перець, томатна паста, сіль, цукор, олія, оцет, часник.

Кабачки очистити від шкірки та м'якішу і нарізати четвертинками або надвоє (в залежності від розміру кабачка) довжиною 3-5 см.

кабач

Болгарський перець очистити, перекрутити в м'ясорубці та додати до підготовлених кабачків. Даємо сіль та цукор, стакан олії та томатну пасту. Ставимо у посуді на плиту для варіння. З початку кипіння, необхідно проварити 20 хвилин. Потім додаємо оцет та вичавлений часник. Після цього ще 5 хв варимо. Розкладаємо в стерилізовані банки та закатуємо їх.

Інгредієнти:

3 кг-кабачок

5 шт-перець болгарський

1 ст. ложка - цукор

2 ст. ложки- сіль

0,5 л - томатна паста

1 ст. ложка - олія

4 ст. ложки - оцет

1 головка - часник

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі